14 maj 2017
13:30

Solängens BK Vit

Referat: Kode IF/Kareby IS Gul - Solängens BK Vit

Detta var en mycket jämn och välspelad match från båda lagen. Spelet böljar fram och tillbaka men vi är riktigt farliga i våra anfall. Efter första perioden leder vi med 2-0. I början av andra perioden reducerar Kode/Kareby och vi blir tillbakatryckta under ett par minuter. Vi vågar dock fortsätta spela och rulla bollen genom laget. Det är viktigt att vi försöker spela vårt spel i alla lägen. Under andra halvan av matchen fortsätter vi att spela bra. Vi har många bra väggspelskombinationer över planen precis som vi tränare vill se. Vi kämpar bra hela vägen slutet och får med oss en 2-1 seger och Solängen Vit fortsätter att vara obesegrade i sin serie. Från denna matchen tar vi med oss det fina väggspelet och att vi måste fortsätta rullar runt bollen i backlinjen.